Forum Upgrades

  • You are viewing Orangepower as a Guest. To start new threads, reply to posts, or participate in polls or contests - you must register. Registration is free and easy. Click Here to register.

wrenhal

Territorial Marshal
Aug 11, 2011
6,317
3,297
743
48
#1
I'm on latest chrome and can't seem to log in. It takes my info but keeps saying I'm guest. Ideas? Cleared cache and cookies.
Tapatalk is obviously fine.

Sent from my Moto G Play using Tapatalk
 

colin1497

Never throw the Venus in the Spider 3 Y Banana!
A/V Subscriber
Jun 20, 2008
6,048
4,572
1,743
#3
I can't log in if I click login. If I click on the athletic village it takes me to the login window and lets me log in.
 

wrenhal

Territorial Marshal
Aug 11, 2011
6,317
3,297
743
48
#6
I can't log in if I click login. If I click on the athletic village it takes me to the login window and lets me log in.
Wonder if that will work with me even though I don't have a village subscription?

Sent from my Moto G Play using Tapatalk
 

colin1497

Never throw the Venus in the Spider 3 Y Banana!
A/V Subscriber
Jun 20, 2008
6,048
4,572
1,743
#7
Wonder if that will work with me even though I don't have a village subscription?

Sent from my Moto G Play using Tapatalk
Dunno. Interestingly, that was in firefox, even after I deleted OP cookies.. Just logged in with Chrome with no problems.
 

wrenhal

Territorial Marshal
Aug 11, 2011
6,317
3,297
743
48
#10

bacowboy

Territorial Marshal
Nov 4, 2004
8,592
3,404
1,743
51
BA
#12
I can only log in incognito window. I was logged in regular window but was logged out for some reason and when I try to log in I get this

Oops! We ran into some problems.
Security error occurred. Please press back, refresh the page, and try again.

@OP9000
 
Last edited:

wrenhal

Territorial Marshal
Aug 11, 2011
6,317
3,297
743
48
#13
I can only log in incognito window. I was logged in regular window but was logged out for some reason and when I try to log in I get this

Oops! We ran into some problems.
Security error occurred. Please press back, refresh the page, and try again.
I was finally able to test. A/V won't let me because I'm not a member. Incognito seems to work just fine.
When I try to login to the main page, the page tries to refresh but then comes right back to the main page with it saying I'm still guest.
 

wrenhal

Territorial Marshal
Aug 11, 2011
6,317
3,297
743
48
#15
It worked fine for a few days, but today I can't login anymore on my laptop in Chrome except in incognito mode.